Welkom op Busje en Klusje
 
 

Extra handjes nodig?

Heeft u een klus klein of groot thuis of op bedrijf waar u niet aan toekomt?
Een verbouwing, badkamer, toilet, nieuwe keuken van A tot Z
Verlichting, stroom aanleggen, nieuwe meterkast.
Een zolder of kelder isoleren? De kamer een nieuw kleurtje geven, stucwerk enz.
Iets te vervoeren, kleine verhuizing, ontruiming? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Ik reken vanaf 35 euro per uur voor particulieren incl. BTW en voor bedrijven 37,50 excl. BTW.
Wij werken alleen binnen Zuid Holland.

 


 

Openingstijden

Openingstijden

ma-vr  maandag-vrijdag:   7:00-18:00
za  zaterdag:   07:00-13:00
zo  zondag:   Gesloten-


In overleg zondag bespreekbaar 

Reviews

46 berichten op 3 pagina's
Gert Wisse
23-06-19 10:50:02
Twee keer ben ik nu met Raymond op pad geweest om met hem en zijn bus spullen in de regio op te halen. Beide keren waren erg prettig. Raymond komt op tijd, is vriendelijk en open en werkt netjes en zorgvuldig. Geen rauwdouwer maar een vakman. Met humor! klusje-en-busje is een aanrader 👍
Jorrit Middeldorp
23-06-19 09:29:31
Raymond,

Heeft uitstekend werk geleverd, gaat een stap verder dan een ieder zou doen.
In mijn geval zat een wat bijzondere kraan in de keuken los. Hij heeft de tekeningen van de kraan opgezocht en met leverancier contact gehad zodat hij wist hoe het verholpen kon worden. Vervolgens bleek de kraan ook nog op een andere manier lastig vast te zitten maar ook hier wist hij een oplossing voor. Al het werk tegen een zacht prijsje gedaan. Ik zal Raymond een ieder aanraden!
Jeroen Bruijstens
20-06-19 17:04:11
Raymond werkt precies, zorgvuldig en gaat voor het beste resultaat. Hij heeft ons al twee keer geholpen met allerlei klusjes in en rondom huis en we zijn erg tevreden. Top werk en ik zou hem zeker aanbevelen!!
Anna-Rins Anna-Rins Draaisma
31-05-19 16:34:42
Vandaag voor het eerst gebruik gemaakt van Raymond zijn diensten en wat een top service! Even 2 kastjes ophalen bleek niet zo simpel te zijn en ter plekke moest hij ze uit elkaar halen. Bij aankomst heeft hij ze ook nog weer voor mij in elkaar gezet! Dat had ik in mijn eentje nooit kunnen doen. Klasse en heel erg bedankt!!!
Jan Geert Groen
21-05-19 21:33:24
Wij zaten regelmatig met vroege vertrekken van Airport Rotterdam of Amsterdam. Voor Raymond is niets te veel. Spreek een reeel bedrag met hem af en hij zorgt met zijn transporter voor goed tranfer en stipte aankomst.
Raymond bedankt.
van der Ende
21-03-19 09:12:22
Inmiddels heb ik twee keer gebruik mogen maken van Raymond zijn diensten.
Mijn ervaring is dat hij afspraken nakomt, hij werkt rustig en netjes. Raymond levert keurig werk, niets is teveel en hij is een absolute doorzetter. En......dit alles voor een redelijke prijs.
Een goed en betrouwbaar adres voor allerlei klusjes.
A v O
16-12-18 09:46:58
Richard heeft klusjes in het huis goed verholpen. Zoals kraan vast gezet, trapleuning vast gemaakt. Hij wist overal een oplossing voor, werkt netjes. Komt afspraken na.
Margreet van Maanen-Pals
02-12-18 15:03:04
Raymond was deze week de redder in nood. Bij een renovatieproject moest de stukadoor starten, maar nog niet alles was in gereedheid gebracht. Er zat oud stukwerk los, en er was veel rommel. Iedereen werkte hard, maar het lukte net niet. Raymond kwam zodra hij daar de mogelijkheid voor had. Heeft in een korte tijd een mooie schone bouw achtergelaten en het losse oude stukwerk verwijderd. De stukadoor kan nu starten!Bedankt Raymond!
Else Fase
24-11-18 16:11:50
van de week heeft Raymond een probleem inzake houtrot netjes opgelost. Een aardige man, werkt heel netjes en op tijd. Er was snel een afspraak gemaakt. Ook duidelijk wat hij aan kon bieden.
Henk Konijnendijk
17-11-18 10:33:38
Raymond heeft bij ons een aantal problemen met lelektriciteit opgelost. We hebben hem als deskundig en als een aimabele man ervaren.
Kunnen hem van harte aanbevelen voor allerlei klussen.
Henk Bakker
27-10-18 17:27:00
Vandaag, op zaterdag, heeft Raymond ons licht gebracht middels het aansluiten en ophangen van meerdere lampen in ons huis. Super netjes en goede service met een glimlach ! Een klusman waar je wat aan hebt, en ik kon er meteen wat van leren.
Ino Vriendwijk
20-10-18 20:44:45
17-10-2018 Raymond heeft vandaag een bankstel voor mij opgehaald met zijn klusbus en mocht ik hem weer nodig hebben dan zal ik hem zeker weer bellen voor een afspraak. Samen gesjouwd en samen in de bus een gezellige rit een man van de oude stempel keurig op tijd niet te benauwd om mee te helpen sjouwen
Karin M
17-10-18 12:57:57
Vandaag heeft Raymond een bed via mp voor mij opgehaald en keurig volgens afspraak thuis bezorgd.
Bed was keurig in zijn bus geplaatst en Raymond hielp zelfs met naar boven tillen van het bed.
Top service met een glimlach.
Als ik weer een busje nodig heb bel ik Raymond
Evelien van P.
08-10-18 15:18:01
Raymond heeft ons vandaag geholpen met het ophalen van onze nieuwe bank en wegbrengen van onze oude bank. Ik kan niet anders zeggen dat ik onwijs tevreden ben over zijn service! Hij maakt duidelijke afspraken, komt deze uiterst netjes na, vraagt een schappelijke prijs en is zeer klantvriendelijk. Kortom, topservice en een echte aanrader! Gr, Evelien
Rachel P.
06-09-18 20:30:24
Nog geen uur geleden geholpen door Raymond met de transport van een bank, maar omdat ik zo enthousiast ben over de dienst, kon ik het niet laten direct een recensie te schrijven. Raymond denkt mee, komt (ruim) op tijd, levert ontzettend goed werk en is súper sociaal. Door zijn kunde en de leuke gesprekken voelde ik mij meteen op m’n gemak. De volgende keer vraag ik zeker weer Raymond, als ik een busje of klusje nodig heb!
N. Djankov
03-09-18 11:17:03
Raymond wist mij enorm uit de brand te helpen met een kleine verhuizing binnen Rotterdam. Ondanks dat ik hem op zeer korte termijn nodig had, stond hij precies stipt de volgende dag op het afgesproken tijdstip voor mijn deur. Naast dat hij zeer professioneel te werk gaat, is het ook een prima gozer waar je absoluut een goed gesprek mee kunt hebben. Ook dat maakt een verhuizing een stuk prettiger!
Bianca Hansink
14-08-18 17:31:44
Raymond is voor ons op zoek gegaan naar een vermeende lekkage buiten bij de regenafvoer. Er was zand weggespoeld en de tegels waren verzakt.
Hij heeft dat keurig opgelost en de boel weer bestraat.
Wij zullen zeker zijn hulp nog eens inroepen.
Leo Koppenaal
11-07-18 19:45:16
Raymond heeft een kleine verhuizing voor mij gedaan, super service en goed ui gevoerd, Raymond verleend de service op de juiste manier, ik ga zeker nog eens een beroep op hem doen ,
Claire Roedolf
11-07-18 17:22:02
Super service, heel erg bedankt! Raymond heeft mij geholpen met het vervoeren, opbouwen en afbouwen van spullen voor een beurs. Zeker een aanrader.
Mrs. B. Wiemer
04-07-18 12:32:02
Een gebroken rozet van de trapleuning. Los zittende rozetten. Gevaarlijke situatie in huis. 's maandags gebeld. 's dinsdag gekomen. Probleem in ogenschouw genomen, de benodigde onderdelen gehaald, die nog aangepast moesten worden. Nog dezelfde dag klus geklaard. Prettige man die Raymond. Hij verdient zelfstandig zijn geld en bovenal veel waardering.
Tonen: 5  10   20