Busjeenklusje Bouwservice
 
Service met een glimlach

Extra handjes nodig? Een team ervaren klussers staan voor u klaar.

Heeft u iets te verbouwen of te renoveren? Gaat U uw huis verkopen of verhuren en het moet flink opgeknapt/opgefrist worden, dan bent u bij ons aan het goede adres.
Wij werken met verschillende specialisten samen om een zo breed mogelijke service te kunnen verlenen en zo efficiënt en kostenbesparend te kunnen werken. Voor 40 euro excl. BTW per uur kunnen wij onze service aanbieden. Uiteraard kunnen wij ook een vaste prijs afspreken of een schatting maken. Wij geven graag advies en houden van transparantie en eerlijkheid, dus geen verrassingen achteraf. In goed overleg kunt u zelf materialen aanschaffen om een beter inzicht in de kosten te krijgen. Afspraak is afspraak en daar kunt u ons aan houden.


Wij zetten geen kasten of andere meubels in elkaar.
Wij werken voornamelijk in Zuid Holland.
Hieronder kunt u het contact formulier invullen.

 


 

Openingstijden

Openingstijden

ma-vr  maandag-vrijdag:   7:00-18:00
za  zaterdag:   07:00-13:00
zo  zondag:   Gesloten-


In overleg zondag bespreekbaar 

Reviews

51 berichten op 6 pagina's
Ruby Roemers
04-10-19 22:41:30
Super goed werk vericht en ook helemaal niet duur zeer tevreden!!
Martin Verburen
20-08-19 19:16:18
Raymond heeft ons klusweekend gered!
Eigenwijs als ik ben zaterdag begonnen aan het vervangen van de spoelbak in de keuken met een weinig aan klus ervaring....
Vroeg op en aan de slag!
Om 11 uur wist ik het niet meer en kwam tot de conclusie dat ik het alleen met mijn schroeftol en handzaag niet ging redden.
Raymond gebeld en hij kwam na onze noodkreet direct na zijn klus naar ons toe.
Met het juiste vakgereedschap en de juiste kennis was de klus snel en keurig netjes geklaard!
Zelf het stopcontact wat al jaren los hing heeft hij vervangen en verplaatst.
Zondag zijn we maar gaan schilderen dat was voor ons kluswaardig genoeg😊
Raymond je bent een vakman!
Dank je wel!
familie v Duuren
11-08-19 16:32:21
Wat waren we blij met Raymond!Gebeld en gelukkig had hij even tijd in die week. Klusje in de keuken wat niet makkelijk was maar Raymond wist de klus te klaren!
Eerlijke, behulpzame en vriendelijke man die ik iedereen zou aanbevelen!
Jan Moog
16-07-19 21:47:58
Wij zijn blij met je hulp bij het monteren en ophangen van de lampen en het installeren van dim schakelaars alsmede voor het nette schilderen van de wanden in woon- en slaapkamer en keuken. Keurig gedaan. Bedankt, ik kan je daarvoor aanbevelen.
Shirley Shirley van Toor
10-07-19 17:14:59
Raymond was mijn redder in nood nadat een ander mijn spullen liet staan omdat het te lastig was. Super vriendelijke man en onderweg was het erg gezellig. Raad hem zeer zeker aan. Betrouwbaar eerlijk en mooi tarief. Nogmaals bedankt redder in nood en tot de volgende keer.
Gert Wisse
23-06-19 10:50:02
Twee keer ben ik nu met Raymond op pad geweest om met hem en zijn bus spullen in de regio op te halen. Beide keren waren erg prettig. Raymond komt op tijd, is vriendelijk en open en werkt netjes en zorgvuldig. Geen rauwdouwer maar een vakman. Met humor! klusje-en-busje is een aanrader 👍
Jorrit Middeldorp
23-06-19 09:29:31
Raymond,

Heeft uitstekend werk geleverd, gaat een stap verder dan een ieder zou doen.
In mijn geval zat een wat bijzondere kraan in de keuken los. Hij heeft de tekeningen van de kraan opgezocht en met leverancier contact gehad zodat hij wist hoe het verholpen kon worden. Vervolgens bleek de kraan ook nog op een andere manier lastig vast te zitten maar ook hier wist hij een oplossing voor. Al het werk tegen een zacht prijsje gedaan. Ik zal Raymond een ieder aanraden!
Jeroen Bruijstens
20-06-19 17:04:11
Raymond werkt precies, zorgvuldig en gaat voor het beste resultaat. Hij heeft ons al twee keer geholpen met allerlei klusjes in en rondom huis en we zijn erg tevreden. Top werk en ik zou hem zeker aanbevelen!!
Anna-Rins Anna-Rins Draaisma
31-05-19 16:34:42
Vandaag voor het eerst gebruik gemaakt van Raymond zijn diensten en wat een top service! Even 2 kastjes ophalen bleek niet zo simpel te zijn en ter plekke moest hij ze uit elkaar halen. Bij aankomst heeft hij ze ook nog weer voor mij in elkaar gezet! Dat had ik in mijn eentje nooit kunnen doen. Klasse en heel erg bedankt!!!
Jan Geert Groen
21-05-19 21:33:24
Wij zaten regelmatig met vroege vertrekken van Airport Rotterdam of Amsterdam. Voor Raymond is niets te veel. Spreek een reeel bedrag met hem af en hij zorgt met zijn transporter voor goed tranfer en stipte aankomst.
Raymond bedankt.
Tonen: 5  10   20