Welkom op Busje en Klusje
 
 

Extra handjes nodig?

Heeft u een klus klein of groot thuis of op bedrijf waar u niet aan toekomt?
Een verbouwing, badkamer, toilet, nieuwe keuken van A tot Z
Verlichting, stroom aanleggen, nieuwe meterkast.
Een zolder of kelder isoleren? De kamer een nieuw kleurtje geven, stucwerk enz.
Iets te vervoeren, kleine verhuizing, ontruiming? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Ik reken vanaf 35 euro per uur voor particulieren incl. BTW en voor bedrijven 37,50 excl. BTW.
Wij werken alleen binnen Zuid Holland.

 


 

Openingstijden

Openingstijden

ma-vr  maandag-vrijdag:   7:00-18:00
za  zaterdag:   07:00-13:00
zo  zondag:   Gesloten-


In overleg zondag bespreekbaar 

Reviews

46 berichten op 5 pagina's
Gert Wisse
23-06-19 10:50:02
Twee keer ben ik nu met Raymond op pad geweest om met hem en zijn bus spullen in de regio op te halen. Beide keren waren erg prettig. Raymond komt op tijd, is vriendelijk en open en werkt netjes en zorgvuldig. Geen rauwdouwer maar een vakman. Met humor! klusje-en-busje is een aanrader 👍
Jorrit Middeldorp
23-06-19 09:29:31
Raymond,

Heeft uitstekend werk geleverd, gaat een stap verder dan een ieder zou doen.
In mijn geval zat een wat bijzondere kraan in de keuken los. Hij heeft de tekeningen van de kraan opgezocht en met leverancier contact gehad zodat hij wist hoe het verholpen kon worden. Vervolgens bleek de kraan ook nog op een andere manier lastig vast te zitten maar ook hier wist hij een oplossing voor. Al het werk tegen een zacht prijsje gedaan. Ik zal Raymond een ieder aanraden!
Jeroen Bruijstens
20-06-19 17:04:11
Raymond werkt precies, zorgvuldig en gaat voor het beste resultaat. Hij heeft ons al twee keer geholpen met allerlei klusjes in en rondom huis en we zijn erg tevreden. Top werk en ik zou hem zeker aanbevelen!!
Anna-Rins Anna-Rins Draaisma
31-05-19 16:34:42
Vandaag voor het eerst gebruik gemaakt van Raymond zijn diensten en wat een top service! Even 2 kastjes ophalen bleek niet zo simpel te zijn en ter plekke moest hij ze uit elkaar halen. Bij aankomst heeft hij ze ook nog weer voor mij in elkaar gezet! Dat had ik in mijn eentje nooit kunnen doen. Klasse en heel erg bedankt!!!
Jan Geert Groen
21-05-19 21:33:24
Wij zaten regelmatig met vroege vertrekken van Airport Rotterdam of Amsterdam. Voor Raymond is niets te veel. Spreek een reeel bedrag met hem af en hij zorgt met zijn transporter voor goed tranfer en stipte aankomst.
Raymond bedankt.
van der Ende
21-03-19 09:12:22
Inmiddels heb ik twee keer gebruik mogen maken van Raymond zijn diensten.
Mijn ervaring is dat hij afspraken nakomt, hij werkt rustig en netjes. Raymond levert keurig werk, niets is teveel en hij is een absolute doorzetter. En......dit alles voor een redelijke prijs.
Een goed en betrouwbaar adres voor allerlei klusjes.
A v O
16-12-18 09:46:58
Richard heeft klusjes in het huis goed verholpen. Zoals kraan vast gezet, trapleuning vast gemaakt. Hij wist overal een oplossing voor, werkt netjes. Komt afspraken na.
Margreet van Maanen-Pals
02-12-18 15:03:04
Raymond was deze week de redder in nood. Bij een renovatieproject moest de stukadoor starten, maar nog niet alles was in gereedheid gebracht. Er zat oud stukwerk los, en er was veel rommel. Iedereen werkte hard, maar het lukte net niet. Raymond kwam zodra hij daar de mogelijkheid voor had. Heeft in een korte tijd een mooie schone bouw achtergelaten en het losse oude stukwerk verwijderd. De stukadoor kan nu starten!Bedankt Raymond!
Else Fase
24-11-18 16:11:50
van de week heeft Raymond een probleem inzake houtrot netjes opgelost. Een aardige man, werkt heel netjes en op tijd. Er was snel een afspraak gemaakt. Ook duidelijk wat hij aan kon bieden.
Henk Konijnendijk
17-11-18 10:33:38
Raymond heeft bij ons een aantal problemen met lelektriciteit opgelost. We hebben hem als deskundig en als een aimabele man ervaren.
Kunnen hem van harte aanbevelen voor allerlei klussen.
Tonen: 5  10   20